pliki do pobrania
- INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY 14.02.2022.pdf
- SWZ PO ZMIANIE - 11.02.2022.pdf
- Zał. nr 5 Umowa nr.._.pdf
- Zał. nr 4 do SWZ Oświadczenie wykonawcy o RODO.pdf
- Zał. nr 3 do SWZ - Oświadczenie wykonawcy o braku podstaw do wykluczenia.pdf
- Zał. nr 2- wymagania stawiane zamawianym torawom warzywa, owoce i jaja.pdf
- Zał. nr 1 - warzywa, owoce i jaja.xls
- SPECYFIKACJA WARUNKÓW ZAMÓWIENIA 02.2022.pdf
- Ogłoszenie o zamówieniu 2022_BZP 00039336_01.pdf
- INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY z 17.01.2022.pdf
- Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.pdf
- Informacja o złożonych ofertach w postępowaniu.pdf
- Zał. nr 13 Umowa nr.._.pdf
- Zał. nr 12 do SWZ Oświadczenie wykonawcy o RODO.docx
- Zał. nr 11 do SWZ - Oświadczenie wykonawcy o braku podstaw do wykluczenia.docx
- Zał. nr 10 - wymagania stawiane zamawianym towarom z części 5 nabiał i tłuszcze.pdf
- Zał. nr 9- wymagania stawiane zamawianym torawom z części 4 warzywa, owoce i jaja.pdf
- Zał. nr 8 - wymagania stawiane zamawianym towarom z części 3 ryby,mrożonki i pozostałe artykuły spożywcze.pdf
- Zał. nr 7 - wymagania stawiane zamawianym towarom z części 2 mięso i produkty mięsno-wędliniarskie.pdf
- Zał. nr 6 - wymagania stawiane zamawianym towarom z części 1 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze.pdf
- Zał. nr 5 - Część 5 - nabiał i tłuszcze.xlsx
- Zał. nr 4 - Część 4 - warzywa, owoce i jaja.xls
- Zał. nr 3 - Część 3 - ryby, mrożonki i pozostałe artykuły spożywcze.xls
- Zał. nr 2 - Część 2 - mięso i produkty mięsno-wędliniarskie_.xls
- Zał. nr 1 - Część 1- pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze.xls
- SPECYFIKACJA WARUNKÓW ZAMÓWIENIA.pdf
- Ogłoszenie o zamówieniu z dnia 27.12.2021_.pdf